Offerte controleren

Van belang is dat u de aanvraag voor een offerte zo goed mogelijk doet. Hoe uitgebreider en concreter de aanvraag is, des te beter de kwaliteit van de offertes kan zijn. Om u op weg te helpen hebben we aantal tips voor u hoe u het beste de aanvraag van offertes kunt doen.

Waar moet ik op letten?

Er zijn meerdere onderdelen waarop u dient te letten. Als u exact weet wat u wilt, dan geeft de offerte tot in detail aan wat de kosten zijn. Hebt u enkel maar een vaag idee, of weet u niet de exacte afmetingen van de kozijnen, dan zal de offerte een ruwe schatting zijn. Daarbij, als de offerte vaag is, zullen de verschillende bedrijven ook zeer verschillende prijsopgaven geven, omdat elk bedrijf zijn eigen interpretaties er aan geeft. Deze prijzen hoeven in werkelijkheid dan helemaal niet zoveel te verschillen. Mocht u het lastig vinden om een offerte concreet in te vullen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van Offerteparadijs. Wij helpen u graag op weg.

U hebt een keuze gemaakt voor een bedrijf

Als u na het vergelijken van de offertes een bedrijf hebt gekozen waar u verder mee wilt gaan zijn er nog een aantal stappen die u kunt ondernemen. De eerste stap is om de offerte te bespreken met het bedrijf, zo houdt u de kosten in de hand. Neem hiervoor de tijd en kijk niet alleen naar het eindbedrag. Bespreek onduidelijkheden en stel gerust vragen. De tweede stap is te controleren of de offerte compleet is. Controleer of alle werkzaamheden opgenomen zijn en of het bedrijf niets vergeten is. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf.

Gratis en vrijblijvend

Het aanvragen van offertes is geheel gratis is en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten betalen Offerteparadijs een kleine vergoeding om te kunnen reageren op uw aanvraag. Daardoor kunnen we u garanderen dat u betrouwbare en serieuze offertes ontvangt.

Beoordeling