Dit jaar zijn aluminium kozijnen nog goedkoper

Was u al een tijdje van plan om op zinvolle wijze te investeren in uw woning? Dan is nu de tijd aangebroken om hier ook daadwerkelijk werk van te maken. Dit jaar kunt u namelijk voor nog minder geld aluminium kozijnen laten plaatsen. Waar kunt u dit laten doen? Bij elke erkende kozijnen specialist bij u in de buurt. De overheid heeft namelijk een interessante regeling getroffen waardoor u goedkoper uit bent.

Regeling overheid goedkope kozijnen

De overheid heeft ervoor gezorgd dat kozijnen specialisten door heel het land minder btw hoeven te heffen op het monteren van onder andere aluminium kozijnen. Voorheen waren kozijnen specialisten verplicht om 21 % btw te tellen over de kosten voor het montagewerk van uw nieuwe kozijnen. Dit tarief is dit jaar aanzienlijk verlaagd naar 6 % en daar kunt u dus flink wat voordeel uit halen. Wanneer u alle kozijnen van uw huis laat vervangen bespaart u algauw een paar honderd euro.

Alle soorten kozijnen

Deze regeling geldt voor alle soorten kozijnen, waaronder voor alle soorten aluminium kozijnen. Denk hierbij niet alleen aan aluminium raamkozijnen, maar ook aan aluminium profielen voor bijvoorbeeld tuinkamers en serres. Ook de kozijnen van uw dakkapel kunt u nu voordeliger laten vernieuwen. Wanneer u er al langer over na zat te denken om uw kozijnen te laten vervangen, is dit het ideale moment om actie te ondernemen.

Veel voordeel op alle fronten

Hoewel de kosten voor het plaatsen van uw kozijnen nu lager zijn, kunt u er gewoon op vertrouwen dat de kwaliteit van uw nieuwe kozijnen gelijk is gebleven. De overheid wil met deze regeling de werkgelegenheid stimuleren, zwart werken ontmoedigen en mensen aanzetten om slim te investeren in hun woning. Zoals u ziet, biedt deze regeling veel voordeel op alle fronten.

Beoordeling