Aluminium kozijnen
Selecteer hieronder uw provincie

Nederland

Limburg Noord-Brabant Zeeland Zuid-Holland Utrecht Overijssel Flevoland Noord-Holland Drenthe Groningen Friesland Gelderland

Aluminium kozijnen

Welkom op onze website. Bij Offerteparadijs.nl zijn lokale bedrijven aangesloten die aluminium kozijnen leveren en plaatsen. Hier krijgt u de mogelijkheid om meerdere offertes te vergelijken op prijs en kwaliteit.

Een kozijn van aluminium heeft u veel voordelen te bieden ten opzichte van andere kozijnen. Zo hebt u zeer weinig onderhoud aan een aluminium kozijn. Ook is aluminium goed bestand tegen alle weerstypen en verandert het niet van kleur of vorm, dit kan wel voorkomen bij houten kozijnen. De kans op lekkage wordt verminderd, omdat aluminium niet krimpt bij kou of uitzet bij warmte. Ook is aluminium een zeer duurzaam materiaal wat jaren en jaren mee gaat. Met een aluminium kozijn hebt u een slank, maar sterk kozijn dat een elegante uitstraling heeft.

Werkzaamheden

De werkzaamheden van de aluminium kozijnenspecialist zijn de volgende:

  • Op meten van de maten voor de kozijnen
  • Leveren van de op maat gemaakte aluminium kozijnen
  • Monteren van de kozijnen
  • Nauwkeurige afwerking

De kozijnenspecialist voert alle werkzaamheden van begin tot eind uit. U hoeft dus geen maten op te nemen, dat doet de specialist voor u. Als de maten opgenomen zijn wordt het aluminium kozijn op maat gemaakt, zo zorgen we ervoor dat het kozijn in elk type raam past, welke vorm het ook heeft. Als de kozijnen gemaakt zijn, komt de specialist hem monteren. Uiteraard wordt het monteren netjes afgewerkt en zult u niet met de rommel blijven zitten.

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen van het kozijn en welk soort materiaal er gebruikt wordt. Hieronder vindt u overzicht waar in de prijzen variëren van de verschillende soorten kozijnen:

  • Schuifpui kozijn: €1700,- (180x180cm) tot €2750,- (360x240cm)
  • Vastkader kozijn: €180,- (50x50cm) tot €600,- (200x150cm)
  • Draaikiep kozijn: €420,- (50x50cm) tot €900,- (110x200cm)

De bedrijven die bij Offerteparadijs.nl aangesloten zijn, zijn allemaal betrouwbaar en leveren werk van kwaliteit. Vergelijk hier gemakkelijk alle offertes van aluminium kozijnenbedrijven bij u in de buurt.

Beoordeling

Vraag in 1 minuut 5 offertes aan!Is het uw huis? JaNee