Aluminium kozijnen in de slaapkamer

Aluminium kozijnen zie je steeds meer terug in de inrichting van een slaapkamer, en dat ligt niet alleen aan de sterke isolatie eigenschappen van deze kozijnen. Deze slanke profielen worden steeds meer gewaardeerd om hun mooie uiterlijk en zorgen ervoor dat steeds meer mensen sfeervol wonen.

Aluminium kozijnen voor de juist inrichting

Een industriële inrichting van de slaapkamer is de afgelopen jaar enorm aan populariteit toegenomen. De rauwe, robuuste en onafgewerkte uitstraling oogt modieus en een sfeervol wonen is gegarandeerd. In een stoere en ruige inrichting zijn aluminium kozijnen een fantastische toevoeging. Het strakke materiaal heeft een mooie industriële look.

Daarnaast zijn aluminium kozijnen ook een ‘urban klassieker’ voor in de moderne ingerichte ruimtes. De kozijnen zijn licht, luchtig en luxe. Bovendien heeft het materiaal vaak een gestroomlijnde look, welke iedere moderne inrichting goed doet.

Volledig op maat te maken

Met kozijnen van aluminium kan je enorm variëren. Heb je vaste ramen, draairamen of draaikiepramen? De kozijnen zijn voor bijna ieder type raam geschikt. De kozijnen zijn volledig op maat verkrijgbaar, in de meest brede zin van het woord.

Wil je bepaalde kleurtonen doorvoeren in je kamer, dan kan je de aluminium kozijnen hierop aanpassen. De kozijnen zijn namelijk in iedere kleur verkrijgbaar. Het fijne is dat de kleuren kleurvast zijn. Hierdoor verkleuren de kozijnen niet en brokkelt het verf er ook niet af na verloop van tijd. Kozijnen hebben dus minimale onderhoud nodig.

Daarnaast zijn de profielen naar wens samen te stellen. Wil je hypermoderne profielen of een ultra sobere uitstraling? Een lichte slanke look of een breed robuust uiterlijk? De profielen kun je van a tot z afstemmen op het interieur van je kamer.

Voordelen van aluminium kozijnen in je huis

Aluminium kozijnen zijn geschikte profielen voor in een kamer. Dat ligt niet alleen aan de mooie uitstraling, maar het komt ook door veel andere pluspunten van de kozijnen. Zeker in een slaapkamer zijn het hele bruikbare voordelen:

  • Duurzaam materiaal, gaat zeker 40 jaar mee;
  • Keuze uit vlakke of verdiepte profielen;
  • Te produceren in iedere denkbare kleur;
  • Lichte en slanke raamprofiel;
  • Door de holtes in de profielen hoge isolatiewaarde;
  • Weinig tot geen onderhoud nodig.

Leave a Reply